En blogg från Högskolan i Borås

tisdag 27 januari 2009

Start av ny Karriärgrupp - Vägen till drömjobbet!


I höstas genomfördes två stycken karriärgrupper med ett mindre antal studenter i varje. Upplägget för dessa båda grupper såg lite olika ut och följde deltagarnas behov och frågor. Utifrån deltagarnas och mina egna reflektioner och tankar har jag nu utarbetat ett koncept som jag nu erbjuder ytterligare en grupp under våren. Anmälan görs under aktuella kurser på bibliotekets hemsida.

Karriärgrupp - Vägen till drömjobbet
Datum: 24 februari Tid: 13:00 - 15:00 | Plats: J444 (vån 4 i biblioteket)

Hur ser din plan för framtiden ut? Vilka möjligheter finns just för dig? Att delta i en karriärgrupp ger dig chansen att se dina egna resurser och möjligheter och utifrån det utarbeta en karriärplan. Målet är att skapa insikt samt ge dig verktyg för att hitta din egen väg ut på arbetsmarknaden mot drömjobbet. Tillsammans i gruppen arbetar vi med praktiska övningar och genom diskussion vägleds du mot framtiden.

Vi träffas vid fyra tillfällen och diskuterar utifrån teman som vilja och framtid, kompetens, arbetsmarknad samt karriärplanering.

Tisdagar 24/2, 10/3, 17/3, 24/3 mellan 13:00 - 15:00(kursen bygger på att du deltar vi alla fyra tillfällena). Först till kvarn - begränsat antal till 8 st.

Välkomna önskar
Susanne Håkansson, Karriärvägledare på HB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar