En blogg från Högskolan i Borås

tisdag 1 september 2009

Komet söker för kunds räkning kundtjänstmedarbetare som talar finska, danska eller norska.


Vi söker dig som talar och förstår finska, danska eller norska och är intresserad av ett extraarbete som kundtjänstmedarbetare.

Vår kund är ett världsledande företag inom mode och är beläget i Borås. Du kommer att arbeta i en skandinavisk poolgrupp med att ta emot inkommande samtal från kunder. Arbetsplatsen är väldigt trivsam och du möts av glada och engagerade medarbetare. Du kommer att arbeta under arbetstoppar och bli inringd vid behov, arbetstiden kan vara både dagtid och kvällstid.

I tjänsten kommer du att ta emot samtal från kunder och besvara frågor gällande sortiment, villkor m.m. du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter såsom inregistrering av ordar. Detta är ett perfekt extrajobb på för dig som studerar!

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och gillar att ta kontakt med nya människor. Som person ser vi gärna att du är framåt, orädd, målinriktad och har en övergripande positiv inställning. Tidigare arbetserfarenhet av kundservice är ett krav och har du tidigare arbetat med telefonen som redskap så är detta mycket meriterande. Ett krav är att du talar och förstår finska, danska eller norska.
Information om uppdraget
Arbetstid: varierande, oftast 7-12 eller 16-21
Lön: 100,60 kr/tim, OB-tillägg samt semesterersättning
Start: September/Oktober
Uppdragsperiod: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: Intervjuer hålls löpande så sök tjänsten redan idag, dock senast den 15 september.
Ange en kort motivering till varför just du passar för tjänsten.
Referens: KCAK

Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder.

Ansökan
Sök tjänsten via: www.komet.se
Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Arbetsgivare
Komet AB Göteborg
Chalmers Teknikpark Sven Hultins g. 9
41288
Göteborg
Tel: 020-252600
E-post: rekrytering.goteborg@komet.se
Mer information på http://www.komet.se