En blogg från Högskolan i Borås

onsdag 25 november 2009

Karriärföreläsning - I huvudet på en rekryterare!


Onsdagen den 3 december 12:30-14:00 i sal C209

Ta chansen att träffa Karina som arbetar som rekryteringskonsult på Manpower Professional. Karina har lång erfarenhet från branschen och arbetar dagligen med olika typer av rekryteringsuppdrag. Som att stödja och hjälpa företag med hela eller delar av en rekryteringsprocess, analyser, djupintervjuer, kompetensbaserad intervjuer, utarbetandet av annonser och kravprofiler för tjänsten etc.

Även Marie som arbetar som bemanningskonsult på Manpower kommer att närvara. Hon arbetar främst med uthyrning och förmedlar extra jobb, sommarjobb samt även arbete efter examen.

Karina och Marie kommer att ge er Tips och Trixs på hur ni skall lyckas att ta Er ut på arbetsmarknaden. Hur rekryteringsprocessen fungerar, vad innebär det att arbeta inom bemanning samt vad arbetsgivare idag efterfrågar. Tips på vad man skall tänka på inför en intervju samt tips på vanliga frågor vid en intervju etc.

Ta chansen utvidga ditt nätverk för framtiden - Manpower är en av de tio största arbetsgivarna i Sverige. Genom sina många olika verksamhetsområden – uthyrning, rekrytering, outsourcing, jobbförmedling, omställning och hälsa - ger Manpower jobb åt drygt 20 000 personer under ett år. Manpower har den största och bredaste utbudet av bemanningstjänster. Manpower arbetar med rekrytering och uthyrning av tjänster inom de flesta branscher.

Anmälan görs under Aktuella kurser på bibliotekets hemsida alt kontakta karriarservice@hb.se.

Har ni frågor kontakta gärna Susanne Håkansson Karriärvägledare på 033-435 43 89 alt karriarservice@hb.se.

Rusta dig för framtiden – Kom och lyssna den 3:e december!