En blogg från Högskolan i Borås

fredag 19 februari 2010

Pricewaterhousecoopers rekryterar just nu inom "Revision and Advisory" samt inom "Risk Management Services"

Jag hoppas att du inte missat rekryteringarna inom Revision och Advisory? De går nu in i slutspurten och snart stänger vi ansökningsförfarandet. Har du inte sökt tidigare så är det dags att göra det nu.

Samtidigt som en rekrytering stängs öppnas en annan. Just nu letar vi efter juniorkonsulter till vår riskenhet RMS (Risk Management Services). Du hittar mer information på www.pwcstudent.se.

Dessutom kommer vi i slutet av februari starta rekryteringen till vårt Internship inom Ideell sektor. En student kommer i sommar att ha möjlighet att förstärka något av våra kontor i Afrika eller Asien. För tillfället håller vi på att sy ihop de sista detaljerna och vi kommer snart ut med mer information.

Slutligen så vill vi flagga för att rekryteringen till Advisory Trainee 2011 beräknas starta i maj 2010. Det är bara att börja fila på argumenten till varför just du ska bli en av våra nya trainees.

Har du några frågor eller funderingar så är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Mer information om respektive tjänst hittar du på www.pwc.student.se


Har du frågor eller är intresserad av att få dina ansöknignshandlingar granskade; Hör av dig till Karriärservice@hb.se