En blogg från Högskolan i Borås

fredag 11 juni 2010

Driven HR-assistent sökes omgående till Boråskontoret


StudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag under 2008 och 2009. Vi är specialiserade på rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och unga i karriären och du finner oss över hela Sverige, Norge och Danmark. Vi är idag ett av de 10 största bemannings och rekryteringsföretagen i Sverige. Läs mer om oss på: www. StudentConsulting.se

Är du student och söker arbete inom HR så har vi möjligheten för dig.

Vi söker nu internt assistenter inom Human Resource. Dina arbetsuppgifter är framförallt inom HR området. Tjänsten erbjuds på mellan 10 och 20 timmar per vecka, arbetet är på kontorstider.

För att vara en kandidat till oss så utbildar du dig inom personal och/eller ledarskap. Du har erfarenhet av rekrytering och det är meriterande att du har jobbat på ett bemanningsföretag tidigare. För att trivas hos oss så är du en framåt person och du gillar att skapa kontakter och utvecklar lätt kontakten med nya människor. Observera att det är ett krav att du har arbetat med rekrytering, jobbcoaching eller bemanning tidigare. Dina veckor och ditt schema planerar du tillsammans med oss varför vi kan erbjuda ett flexibelt deltidsjobb. Ansöker gör du med CV och personligt brev, glöm inte att specificera varför du är rätt person för oss på StudentConsulting. Lycka till med din ansökan!
Tjänsten söker du på www.studentconsulting.se
Lycka till!