En blogg från Högskolan i Borås

fredag 11 mars 2011

Studentconsulting söker studeter för extra- & sommarjobb

Är du studerande och vill utöka din studentkassa, samt få meriter och arbetslivserfarenhet? Nu söker vi för kunds räkning drivna studenter som vill arbeta extra på ett lager i Borås.

Flexibilitet och att kunna ställa upp med kort varsel är viktigt, då kundens behov är varierande. Arbetstiderna är förlagda på både dag- och kvällstid och för att vara aktuell för detta projekt måste du kunna arbeta 8 timmars pass, minst två tillfällen i veckan. Att ha en ytterligare sysselsättning på minst 50 % är en förutsättning för denna tjänst. Med annan sysselsättning menas exempelvis att du på minst 50 % studerar, har ett eget företag eller att du har ett ytterligare arbete som du vill kombinera med detta. Beskriv i ditt CV vilken annan sysselsättning du har.

Studentconsulting söker dig som är engagerad och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att ta dig an nya utmaningar och försöker alltid se möjligheter och hitta lösningar. Självklart har du en positiv inställning och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Meriterande är ifall du har tidigare erfarenheter av lagerarbete, men viktigast i urvalsprocessen är personlig lämplighet.

På StudentConsulting lägger vi stor vikt vid personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden.

För mer information se annons alternativt kontakta;

Carolina Vargas
Studentconsulting
Kandidatansvarig

MOBIL
+46 (0) 70 36 00 212
DIREKT
+46 (0) 8 40 26 643
E-POST
carolina.vargas@studentconsulting.se