En blogg från Högskolan i Borås

onsdag 1 juni 2011

Är du Anticimex nya Besiktningstekniker?


Anticimex är ett europeiskt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Våra 1900 medarbetare skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer inom områdena skadedjur, livsmedelshygien, byggnadsmiljö, energi och brandskydd. Vi omsätter ca 1,8 miljarder kronor, ägs av private equity-bolaget Ratos och finns i Norden, Nederländerna och Tyskland. Vi har haft obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till expansion.


Är du vår nya Besiktningstekniker?

Vi söker en tekniker som med stort engagemang och ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden.

Du kommer att arbeta med besiktningar av hus och bostadsrätter samt med energideklarationer. Med andra ord bör du ha sett ett och annat hus för att klara det här jobbet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en byggnadsingenjörs examen eller motsvarande praktisk erfarenhet. Vi har önskemål om att du har erfarenhet av minst två av följande områden: besiktning, energi, vvs, ventilation, el eller bygg. Du är bra på att kommunicera med kunder på ett pedagogiskt sätt både i tal och skrift. Givetvis är du serviceinriktad och ansvarskännande till din läggning, van att arbeta i office-paktetet, har körkort och kunskaper i engelska. Vidare är du beredd att periodvis arbeta i ett högt tempo.

Som person är du engagerad, noggrann, självgående och flexibel samt är bra på att bygga och bibehålla goda relationer.

Vad kan Anticimex erbjuda dig?
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn.

På Anticimex i Borås arbetar idag 25 personer i trivsamma lokaler.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha snarast. Du sänder den till borna.goharian@anticimex.se. Märk mailet med ”Besiktningstekniker Borås”. Har du frågor, är du välkommen att ringa Borna Goharian 0708 22 60 63.

För mer information om våra tjänster se vår hemsida www.anticimex.se

Lycka till!