En blogg från Högskolan i Borås

fredag 26 oktober 2012

Många arbetsgivare söker studenter just nu!

Många arbetsgivare söker efter studenter just nu och Karriärservice, Extern kommunikation tillsammans med Institutionerna på Högskolan i Borås försöker att sprida dessa erbjudanden som rullar in till oss via  olika kanaler. Vi lägger ut via facebook under Jobbhjälpen, annonserar på anstagstavlor samt under student sidan på vissa institutioner kan du hitta en flik: Lediga jobb.

Zalando är ett av dessa företag och här kan du läsa lite mer om företaget och deras lediga tjänster. Lycka till i jobbsökningen. Vill du ha feedback på ansökningshandlingar eller boka intervjuträning kan du kontakta karriarservice@hb.se


Zalando GmbH är ett ungt och dynamiskt E-handelsföretag inom modebranschen lokaliserat i hjärtat av Berlin. I oktober 2008 lanserades den tyska onlinebutiken och i april 2012 lanserades den svenska motsvarigheten http://www.zalando.se/. Våra kunder uppskattar vår serviceinriktade attityd och den speciella shoppingupplevelsen lika mycket som hur de senaste trenderna presenteras i vårt växande utbud av skor, modekläder, väskor och accessoarer från internationellt kända märken samt nya intressanta modeskapare och exklusiva designers. Då vårt företag växer fort letar vi alltid efter nya ansikten till vårt begåvade och motiverade team som vill vara en del av Zalandos fortsatta framgångar. Ta en titt på vår jobbportal http://www.zalando.se/jobberbjudanden/ som ständigt uppdateras för att se om du hittar en tjänst som intresserar dig.